MALO O NAMA

Portal NA VODI je osnovan početkom 2006. godine kao segment velikog medijskog dokumentarno – nautičko – ekološkog projekta TV serijala od 101 polučasovne emisije.

Okupio je svu relevantnu nautičku publiku od malih do profesionalnih nautičara, od samogradnje do brodograditeljske industrije, od Save i Dunava do Atlantika i Pacifika.

U stalnom usponu, rastu i razvoju svakodnevno podiže standarde gladanosti i posećenosti na svom Portalu, Berzi, e-Shopu, YouTube kanalu, i na Facebook strani i profilu. Naš projekat je baziran na činjenici da atraktivnost života NA VODI ima sve više poklonika. Broj ljudi koji često borave na svojim splavovima ili sa čamcima i brodovima izlaze u plovidbu, odlaze na pecanje ili svakodnevno samo šetaju obalom, prevazilazi desetine i desetine hiljada poklonika vode. Putem portala NA VODI se obraćamo upravo Vama, ali i armiji Vaših prijatelja i rođaka koji Vam rado dolaze u posete, a isto tako i svima koji tek treba da izađu na vodu i osete makar deo užitaka koje donose ovakve aktivnosti.

 

Uživajte na vodi!