NEOBIČAN KONCERT ROK GRUPE KISS: Sviraju za ajkule

NEOBIČAN KONCERT ROK GRUPE KISS: Sviraju za ajkule

Čuvena američka rok grupa Kiss održaće u novembru u Australiji podvodni koncert, a sviraće za velike bele ajkule i osam obožavalaca u maloj podmornici.

Nakon 50-godišnje karijere tokom koje su nastupali širom sveta, članovi benda će 18. novembra otputovati do obala južne Australije.

Grupa će ostati na palubi broda, a obožavaoci će sa drugog plovila biti spušteni u podmornici ispod površine mora u području poznatom po velikim belim ajkulama.

Kiss će svirati, koristeći podvodne zvučnike, a zvuk će moći da čuju obožavaoci pod vodom, kao i ajkule.

“U početku sam bio iznenađen idejom, ali su mi objasnili da ajkule privlače niske frekvencije i da ih tako privlači i rokenrol”, rekao je pevač i gitarista benda Pol Stenli.

Karte za ovaj događaj, prvi ovakve vrste, koštaju 50 dolara, što je dva puta manje od najjeftinijih ulaznica za koncerte grupe Kiss, a prihod će ići u dobrotovorne svrhe.

Koncert će biti održan u Indijskom okeanu kod Port Linkolna u južnoj Australiji. Članovi grupe Kiss biće potpuno našminkani i obučeni u svoje prepoznatljive kostime.

Koliko god neobično zvučalo, podvodni koncerti nisu novost, jer se u Florida Kisu Podvodni muzički festival održava već 35 godina.

Izvor: Agencije

  •   
  •   

Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *