Da li je UN na putu da legalizuje kemtrejls?

Da li je UN na putu da legalizuje kemtrejls?

Fenomen hemijskih tragova na nebu (chemtrails) godinama je tretiran kao suluda teorija zavere ili nemoguća šizofrena ideja. Jedan sastanak IPCC-a promenio je odnos prema ovoj teoriji, prenosi Sputnik.

Na tom sastanku Ujedinjenih nacija zaklju─Źeno je kako je upravo geoin┼żenjering budu─çnost ÔÇ×borbe protiv klimatskih promenaÔÇť, termina koji ve┼íto zamenjuje uvre┼żeno globalno zagrevanje.

Kako sprovesti plan?

Vrlo jednostavno, belim aerosolnim kondenzacijskim parama koje podse─çaju na duguljaste razdvojene oblake. U po─Źetku bi ideju sprovodili u delo brodovi s pogonom na vetar, koji bi maglu morske soli plasirali u atmosferu.

Mre┼ża od tristotinak takvih brodova bila bi dovoljna za po─Źetak, a kasnije bi posao preuzeli avioni bez pilota ili putni─Źki avioni koji bi imali prostoriju za aerosolno zapra┼íivanje, prenosi portal ÔÇ×NeksusÔÇť. Po─Źetno bojenje oblaka bilo bi ubrzo pretvoreno u stvaranje ve┼íta─Źkih stratokumulusa, a kasnije i idealno dizajniranih oblaka nove generacije.

Nau─Źni timovi UN promovi┼íu i ideju o zapra┼íivanju iznad postoje─çih oblaka. Interesantno je da sve tri anga┼żovane grupacije tvrde kako u stvarnosti zasad ne postoje sli─Źni eksperimenti i da je re─Ź o pionirskim poduhvatima.

Izvor: Sputnik
  •   
  •   

Komentar

Va┼ía email adresa ne─çe biti objavljivana. Neophodna polja su ozna─Źena sa *