Armas Transatlantik 5*, brod usidren na kopnu

Armas Transatlantik 5*, brod usidren na kopnu

Gojnuk je gradić na jednoj od prelepo uređenih obala u blizini Kemera, i vrlo popularno letovalište Turske, sa nizom hotela visokog luksuza. Nalazi se u prelepom prirodnom okruženju, između Antalije i Kemera, gde se planine sreću sa morem. Sa besprekornom plažom i lokacijom, na samo 8 kilometara od centra Kemera, jedno je od najprimamljivijih mesta za odmor u okolini Kemera. 

Kao što smo već pomenuli, Gojnuk krase mnogi hoteli, a mi bismo istakli jedan vrlo specifičan, Armas Transatlantik Hotel & Spa 5* .

Hotel zadivljuje na prvi pogled, s obzirom da je sagrađen u obliku broda, pa je morska atmosfera u ovom hotelu dovedena do maksimuma. Od samog oblika hotela, pa do unutrašnjeg uređenja i najmanjih detalja, sve je dizajnirano da podseća na pravi kruzer.

Jedino što ga izdvaja od pravog kruzera je činjenica da je usidren čvrsto na kopnu, a nudi svojim gostima vrlo komforne i udobne smeštajne jedinice, pa vam udobnosti sigurno neće nedostajati.

Hotel poseduje i tri otvorena bazena, od kojih je jedan dečiji, dva zatvorena, bazen sa 5 tobogana, fitnes, dnevnu i večernju animaciju, diskoteku, razne sportove i mnoge druge sadržaje.

Izvor: Blic
  •   
  •   

Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *